Petra Karlsson

Breakfast at gotthard's

Godmorgon allihopa! Igår gjorde jag bokstavligen ingenting och det var fantastiskt. När man måste jobba kommer inte rastlösheten som "dåligt väder-dagar" kan framkalla. Idag däremot började jag med hotellfrukost med min mamma, ska se till att springa och vara med Edvin för att sedan förhoppningsvis äta middag med vänner ikväll ifall det nu blir av. Hopppas ni alla har en fin söndag så skirver jag snart igen. 

 

Good morning. Yesterday I did not to a single thing and it was amazing. When you're working it doesn't matter whether the weather is good or not because all you want to do is rest. Today on the other hand, me and mom started the day with breakfast at a hotel and later on I will go for a run and hang out with my bf and hopefully eat dinner with some friends tonight. I hope you all have an amazing sunday:)

15-07-08

Bikini top, Top, Skirt : H&M

Bag: Mas(que)nada

Earrings: Elsa Ekman for Bikbok

Idag

Godmorgon! Idag är en dag då det är helt ok att jobba trots att det inte finns så mycket att göra. Efter jobbet ska jag ta bilen till Edvin och åker till jobbet därifrån imorgon. Då har halva tiden av jobbperioden gått. Nu ska jag ta och läsa min bok innan vagnen med varor kommer för dagen. Hoppas ni får en lugn och fin tisdag:)

Sneak

Angående förra looken och de två kommande så blev jag överlycklig när jag igår fann en guldgruva i Umeå. En plats där jag kan ta bilder ostört, samt är oerhört vakert på ett slitet sätt. Väggen av rost som var med på förra bilderna är bara ett exempel. Förhoppningvis kan jag fortsätta ta bilder där då och då under sommaren :)

 

About the last look and the two upcoming ones: Yesterday I found a perfect place to take pictures at. It was old and rusty but in a nice and beautiful way, so hopefully I will be able to take more pictures there during this summer :)

15-07-05

Blouse: H&M

Bag: Ginatricot

Earrings: Elsa Ekman for BikBok

Shorts: Old ones

Senaste tiden

Nu har jag börjat arbeta på sjukhuset. Första dagen var jag nervös och var där typ 30 minuter innan jag skulle börja men snabbt har jag insett att detta jobb inte kräver så mycket. Dessvärre sitter jag och den andra tjejen som jobbar och väntar på att få saker och göra. Men allt som allt kunde det ju varit värre. Idag ska jag ner på stan efter jobbet för att sedan hinna hem och förhoppningsvis hinna sola lite i den 30(!)- gradiga värmen som verkar bli idag. Hoppas ni får en fin onsdag :)

Upp