Petra Karlsson

Snart så

Ett fysikprov, ett geografiprov, en redovisning och ett körkort. Det är allt som är kvar. Tvåan har varit lite av en blandning mellan himmel och helvete. Jag hamnade i en underbar klass och fick till största del väldigt bra lärare, men plugget i sig har varit det värsta av alla 12 år jag gått i skolan. Är det menat att man ska spendera en så här stor del av sin fridit på att plugga bara för att kunna uppnå högre betyg? Just nu är jag så trött, stressad och sliten att jag egentligen inte orkar reflektera över hur mycket tid jag spenderat med näsan framför en bok under senaste året. Allt jag vet är att nu mår jag faktiskt inte bra. Orken finns inte kvar. Men det kanske är så det känns för alla just innan ett sommarlov? Det är bara en vecka kvar ungefär men jag har inte fattat att terminen snart ska ta slut. Ända in i kaklet och lite till, sen bara ETT år till. 

Lately

Gårdagen inleddes med en fotbollsmatch. Den gick oerhört dåligt och vi förlorade med större siffror än vad som kändes rimligt. Sedan åkte jag med familj ut till Edvins hus för middag och spel. Jag fick dessvärre ont i huvudet efter ett tag, vilket börjar bli lite obehagligt vanligt gällande mig men i det stora hela var kvällen mysigt. Idag vet jag inte vad vi ska göra då jag är kvar i sävar. Kanske lite plugg och serietittande men också gå ut i det fina vädret. Hoppas ni alla har en fin söndag:)
.
.
Yesterday began with a soccer match. It went very badly and we lost with larger numbers than what seemed reasonable. Then my family and I went to Edvin's house for dinner and games. Unfortunately I got a headache after a while, but otherwise it was nice. Today I don't really got any plans, perhaps we will study a bit and then go outside to face the nice weather.

Skin transformation

Jag vet inte vilka som kommer ihåg att jag i höstas ojade över min hy, men här har ni i allafall några bilder på varför. Av någon anledning bröt sig finnar ut över mitt ansikte som aldrig förut. Jag vet inte vad definitionen av akne är för något men hur som helst behandlade jag det som det och efter en tids kämpande lyckades jag bli av med allt. Produkten jag först använde var Basiron som verkligen fick bort finnarna så huden blev slät, (detta är inte ett sponsrat inlägg utan jag skriver mest för att dela med mig av tipset), sedan blev en del ärr kvar och då använde jag bara serum för att återställa huden. Idag använder jag bara rengöring, toner och en återfuktande kräm varav allt är från clinique. Jag skulle säga att det är viktigt att börja i rätt ände när det gäller hudproblem liknande mina. Först trodde jag att dyra produkter skulle hjälpa mig med att bli av med aknen/finnarna men de produkterna bör nog användas främst efter du blivit av med allt (ifall du vill, behövs inte). Sen gäller det att komma ihåg att finnar under tonåren är normalt, men jag förstår er alla som känner er besvärade. Min tips är i alla fall att inleda med basiron/något liknande ifall ni vill behandla er hy med akne. Basiron finns på apoteket och är säkert tre/fyra gånger billigare än de dyra produkter från skönhetshyllorna. 

 

I don't know how many of you remember me saying that my skin was bad last autum, however here's some pictures why. For some reason acne spread over my face like never before and after a tough battle I eventually won. The first thing I used was a product called Basiron. I don't know if the product is available on other places on earth, however it truly got rid of everything so my skin went even and smooth again (not a sponsored post btw). Later on there was some scars left, which I treated with a serum in terms of restoring the skin completely. I would say that it is important to start with the right thing when it comes to skin problems like mine. I first thout that expensive products from famous brands would help me get rid of it, but I was all wrong. My tip to you is to start with something like basiron or similar if you want to get rid of acne, but also remember that pimples in your teenage years are very common.

 

 

I'm alive

 

Hello!! Even Though there's some things left in school it feels nice to see spring becoming more or less summer in Umeå. I hope you don't hate me for not blogging, I will be back when you least expect it!

Upp