Petra Karlsson

Hello!

Hello! Nu har jag klarat av mina 11 dagar av jobb. Solen skiner och idag ska jag till stranden för att ikväll träffa vänner för kaffe och prat. Hoppas alla umeåbor njuter av dagen, hur är vädret för er andra? Här har det varit tropiskt i nästan en vecka. 

 

Hi! Now I'm finally finished with 11 days of work. Today I'm going to the beach, and tonight I'm going to have a coffee with some friends. Hope you all have a nice day :)

Today

Godmorgon! Nu är det nästan så jag ser ljuset i tunneln, det är bara några dagar kvar till lite ledighet. Det är dock frustrerande att det är så fint väder ute, jag försöker passa på att gå ut på förmiddagen innan jobbet, men skulle så gärna vilja sitta på någon uteservering vid middagstid och bara njuta av de få dagar av värme som Sverige har att erbjuda. Hoppas alla ni lediga tar vara på dagen så skriver jag igen imorgon!

 

Good morning, I'm starting to see the end of this working period. It's frustrating that it such nice weather outside, I try to go out before lunch, but I would love to go out for dinner instead of working 3-11. I hope that all of you who are free for the day are doing something fun:)

JANE KØNIG - LOVE TAG

I samarbete med Jane Kønig

 

Här kommer ett smyckestips för dig som letar efter ett stilrent smycket till dig själv eller någon annan. Jane Kønig är bland annat känd för sina "love tag" smycken som ni kan se på bilderna. Smyckena kan som present vara en liten kärleksförklaring till någon annan, eller individuellt vara ett dolt budskap man bär med sig överallt. Dessa går att beställa i både silver, guld och roseförgyllt silver och man kan själv kombinera olika typer av kedjor, hängen och bokstäver för ett så personligt smycke som möjligt. Jag beställde två stycken kedjor med varsitt hänge i silver, men på bilden har jag lagt över båda hängena på en kedja. Kedjorna jag använde var av typen kullkedja och på hängena valde jag att skriva ett K för mitt efternamn och en annan hemlig bokstav som ska bli en present till någon jag tycker om. Smyckena hittar ni här: janekoenig.se/lovetags, men på janekoenig.se kan ni även hitta andra typer av smycken i form av örhängen armband och ringar. Jag hoppas kikar in på sidan och ser ifall ni hittar en present till er själva eller till någon annan :)

Work, work, work

Godmorgon! Här är lite rblandade bilder från de senaste veckorna. För tillfället har jag nu 11 dagar av jobb framför mig, det är inte förrän den 26 jag kan andas ut igen. Igår var jag på födelsedagsfirande för William som fyllt 19, men jag var tvungen att åka ganska tidigt. Jobbet går bra, men det är väldigt mycket att hålla koll på. Det positiva är att det alltid finns något att göra så tiden kan gå ganska fort men jag är ännu inte helt varm i kläderna, det är ångestfyllt att arbeta ensam. Detta kanske också beror på att de senaste passen jag haft inte har varit så trevliga. Hur som helst, idag ska jag springa igen för att hålla uppe konditionen inför fotbollen och sen ska jag vara på jobbet 3. Hoppas ni alla har en fin söndag. 

 

Goodmorning! At the moment I have 11 days of work ahead of me. It's going alright, but I still feel a bit anxious about woking alone. This might be beacuse the last couple of times not been that great. Anyhow, today I'm going to run so I'll be prepared for soccer, and then I will head to work around 3. I hope you all have a nice Sunday. 

Bilder: Studenten

Sista bildbomben för idag. Maj och juni var två väldigt roliga månader, det finns så mycket jag är glad över. Jag är glad över att jag klarade av gymnasiet utifrån de mål jag hade, jag är glad över att jag fått gå i den klass jag gjorde i två år, och jag är glad över alla minnen och alla vänner jag fått. Nu är jag glad över att jag har jobb för sommaren, och sen får vi se vad som händer. Jag längtar efter förändring men något stort kommer nog inte ske allt för snart, just nu njuter jag fortfarande av sommaren. Hoppas alla ni som tog studenten hade lika kul som jag, och att ni alla har en fin sommar. 

Uppdatering

Hej där! För att snabbt sammanfatta de två månaderna av frånvaro jag haft från bloggen så har jag: 

*Varit på bal

*Tagit studenten

*Börjat jobba på scandic som receptionist

 

 

Hi! To quickly summarize what I've been doing since I wrote the last time, I've:

*Been to prom

*Graduated

*Started working at a hotel

Upp