Petra Karlsson

Kategori: Fashion

Bal

Follow me on polyvore (petra-karlsson)

Eftersom det nyligen var bal här så blev jag inspirerad till att redan ett år i förväg börja titta på balgrejer. Någonstans känns det som att jag väntat på en dag som balen sedan långt tillbaka. Det mesta ligger inte i att jag själv ska klä upp mig utan att alla i min omgivning också kommer vara uppklädda. Jag tycker det är så kul med alla former av kläder som man kan välja att ha på sig så det finns en chans att jag går omkring och stirrar på folk lite obekvämt sådär...haha.  

Stockholm

Visit my two friends that also have blogs -> Elina and Saga

 

Hej! Nu är jag tillbaka från Stockholm. Tyvärr kunde jag inte skriva medan jag var där eftersom det inte går att blogga från mobilen på for.me. Shoppingen och de möten jag hade inbokat gick väldigt bra och jag känner mig spänd inför framtiden. Hoppas ni haft det bra, imorgon får ni se bättre bilder på vad jag köpt (kanske i en video?) 

 

Hi! Now I'm back from Stockholm. Unfortunately I couldn't blog from there because it's impossible to blog from a phone at for.me. The shopping and the meetings that I had planned went really well and I'm excited about the future. I hope you all had a nice week so far and tomorrow I'll show you what I bought (perhaps with a video?)