Petra Karlsson

Kategori: Looks

Meandmet

Pantsuit: Meandmet.se (Filippa K)

 

 

I sammarbete med Meandmet.se

Meandmet.se är ett köpenhamns-baserat företag som funnits sedan 2013. Företaget erbjuder märken som Filippa K, Kenzo, Zadig & Voltaire, Ganni, Designers Remix, och många många fler. Här på bilderna ser ni en pantsuit från Filippa K, som skulle passa perfekt till någon festlighet framöver. Den är enkel och stilren och sitter väldigt bra på mig storleksmässigt (valde S) och jag gillar att de korta och vida benen. Vill ni titta på fler jumpsuits eller liknande från meandmet kan ni klicka HÄR, själv tycker jag att jumpsuits/playsuits/pantsuits är de perfekta festplaggen för det är bekvämt, stilrent och minimalistiskt.  

 
 

Oinspirerad

Shirt: Halens.se

Skirt: Halens.se

Shoes: Dresslily.com

 

 

Hej på er! Förlåt för frånvaron. Jag känner mig verkligen inte inspirerad till att blogga just nu, see you later!

 

Hi! Sorry for my absence, I don't feel inspired at all, see you later!

Hexter & Baines

 

Sponsrat inlägg av hexterandbaines.se

 

Klockan ovan har jag fått från hexterandbaines.se, jag beställde den på onsdag eftermiddag och på torsdag kunde jag hämta den(!) helt galet vad fort det gick. Jag gillar den enkla designen med de antika detaljerna, exempelvis romerska siffror, och det känns som att klockan är av fin kvalité, armbandet är inte ett sådant som kommer få vita spår av att man tar av och på klockan, och uret i sig känns tåligt. För ett halvår sedan blev jag av med min favoritklocka när någon stal den, och möjligen blir detta min nya favorit. Det gäller att komma ihåg att ta på sig den, för klockor generellt är en väldigt snygg accessoar, men ofta glömmer man den på skrivbordet hemma istället. Idag tar jag i alla fall på mig den och bär med mig dig på jobbet. Ifall ni är intresserade av att en klocka liknande denna, eller i annan design (finns fyra alternativ) kan ni ta en titt på deras hemsida här (julklappstips förövrigt). Det finns både herr och damvarianter se här och här. Sedan kan man få 150 kronor rabatt ifall man registrerar sig för deras nyhetsbrev :)

 

16-10-29

I samarbete med VIPme.com/ In collaboration with VIPme.com

Jumpsuit: VIPme.com

 

Ännu ett plagg från VIPme.com, detta är nog min favoritplagg därifrån, man kan använda den till vardag eller fest. Själv hade jag på mig den på vår senaste lagfest, den är najs för man känner sig bekväm samtidigt som plagget är lite annorlunda, jag gillar att det är lite kortade ben på den och att den är i mesh förutom underplagget. Jag har även en rabattkod till er som är SIPetra338 som ger er rabatt på 5$ vid ett köp över 50$. 

Another item from VIPme.com. This is my favorite so far, you can wear this jumpsuit on a daily basic or to a party. I wore this one when my team had a celebration dinner after this season. It feels confortable yet unique. I like that the legs are shorter and that the whole item's in mesh. I also have a cupon code for you guys SIPetra338, that gives you 5$ any purches over 50$, I hope you enjoy. 

16-10-27

Shirt: VIPme.com

Pants: Bubbleroom

 

I samarbete med VIPme.com/ In collaboration with VIPme.com

 

Jag har återigen fått testa kläder från VIPme.com  Denna gång blev en vit/blå randig skjorta. Det här är första gången jag får något från deras sida och plagget ser inte riktigt ut att vara detsamma som jag beställde, eller så beror det på att jag är en flaggstång i förhållande till modellen på bilden haha. I och med att skjortan är för kort kommer jag troligtvis inte kunna använda den så mycket, men jag känner att jag gillar blått i kombination med min nya hårfärg. Jag har även en rabattkod till er som är SIPetra338 som ger er rabatt på 5$ vid ett köp över 50$. 

 

I've ones again had the opportunity to collaborate with VIPme.com. This time I recived a blue-white striped shirt. It does not look exactly like it does on the picture according to me, or it might just be that I'm so tall, but the shirt is to short for me. I won't be able to use it , but I realised I like the color blue togheter with my new hair:) If you are on the shorter side however I think this would look great on you. I like that It feels formal but still casual, and I might invest in another shirt in the future instead. I also have a cupon code for you guys, SIPetra338 that gives you 5$ any purches over 50$, I hope you enjoy.